Servisne storitve

SERVIS IN VZDRŽEVANJE BIROTEHNIČNE OPREME TER SERVISNA PODPORA

6737375

Vam je znano, ko se vam pokvari fotokopirni stroj, telefaks ali tiskalnik, serviserja ni od nikoder, vi pa nujno potrebujete poslati telefaks, skopirati gradivo za sestanek, ki se začne čez pol ure in na tiskalniku izpisati dokument, pa ni tonerja?

  • Ravno zato je dober, zanesljiv in odziven servis izredno pomemben. Naši serviserji bodo pri vas v nekaj urah, saj imamo servisno mrežo razpredeno po celi Sloveniji, če pa potrebujete urgenten servis, lahko po potrebi odzivni čas skrajšamo. Če težave z birotehnično opremo niso velike, lahko manjšo napako odpravimo tudi preko telefona. Če napake na birotehnični opremi ni možno rešiti na vaši lokaciji, vam za čas popravila pripeljemo nadomestno napravo.
  • Na opravljeno storitev in vgrajene delo vam nudimo 100 % garancijo.
  • Celotno kvalitetno storitev vam nudimo za vso birotehnično opremo, kupljeno tako pri nas kot tudi pri drugih konkurenčnih pojetjih.
  • Smo pooblaščen servis  Canon

VZDRŽEVANJE PO KOPIJI

Pri vzdrževanju po kopiji natančno veste, koliko boste odšteli za izpis posamezne kopije. V ceno kopije so namreč všteti vsi redni servisni posegi, izredna popravila rezervni deli, delo serviserja, celoten potrošni material (razen sponk) in vzdrževanje na lokaciji stroja. S pogodbo natančno določimo ceno kopije, na koncu meseca pa samo še zmnožite število kopij z dogovorjeno ceno in točno veste celoten znesek. Nobenih dodatnih skrbi in nobenih dodatnih in skritih stroškov.