Najem

Najem biro opreme je odlična rešitev, primerna za vsako delovno okolje! 

Zakaj najem biro opreme ?

najem it biro net
slika je simbolična

Pojem brezpapirnega načina dela načeloma zveni odlično, resničnost je, da veliko pisarn še vedno potrebuje redno kopiranje in tiskanje dokumentov.

Samostojni pisarniški kopirni stroji v starem slogu so skoraj izginili v digitalni dobi. Nadomestili pa so jih večnamenske naprave oz. multifunkcijske naprave. Te  združujejo funkcije tiskanja, kopiranja, skeniranja in po želji faksiranja v eni napravi. Tehnično »kopirni stroj« v današnjem smislu je navadi tiskalnik, ki ima vgrajeno napravo za optično branje in tiskalnik, tako da se lahko dokument, ki ga je treba kopirati, optično prebere in reproducira v tiskalniku. Kot  računalniška oprema so tudi večnamenski tiskalniki oz. multifunkcijske naprave, še vedno v razvoju in ponujajo vedno več funkcij, sledijo napredku in povezljivosti. Pri najemu opreme je tako potrebno upoštevati tudi sodobnost naprave. Naprava naj  zagotovi vse vaše zahteve o povezljivosti in varnosti, ki je  z dneva v dan bolj pomembna zaradi državnih zakonov ali internih aktov v podjetju.

Zato naše podjetje stremi, k najemu novih sodobnih naprav Canon. Naprave izpolnjujejo še tako zahtevne standarde oziroma s programsko opremo dodajo dodatno vrednost.

Izbor naprav za najem lahko pregledate na uradnem spletnem portalu Slovenija Canon.

več na: NAJEMI-TISKALNIK.SI

za ponudbo nas kontaktirajte: info@it-biro.si