Pooblaščen servis Canon

POKLIČITE pooblaščen servis Canon 01 520 74 10  ali  servis@it-biro.si

pooblaščen servis canon

SERVIS IN VZDRŽEVANJE BIRO TEHNIČNE OPREME TER SERVISNA PODPORA

IT biro d.o.o., kopooblaščen servis canont pooblaščen servis Canon, vam nudi servisne storitve, nastavitve opreme, postavljanje manjših računalniških mrež in njihovih dodatkov, popravljanje  in nastavljanje računalnikov,…itd.

Vam je znano, ko se vam pokvari fotokopirni stroj, telefaks ali tiskalnik, serviserja ni od nikoder, vi pa nujno potrebujete poslati telefaks, skopirati gradivo za sestanek, ki se začne čez pol ure in na tiskalniku izpisati dokument, pa ni tonerja?

Ravno zato je dober, zanesljiv in odziven servis izredno pomemben. Naši serviserji bodo pri vas v nekaj urah, saj imamo servisno mrežo razpredeno po celi Sloveniji, če pa potrebujete urgenten servis, lahko po potrebi odzivni čas skrajšamo. Če težave z biro tehnično opremo niso velike, lahko manjšo napako odpravimo tudi preko telefona. Če napake na biro tehnični opremi ni možno rešiti na vaši lokaciji, vam za čas popravila pripeljemo nadomestno napravo.

  • Na opravljeno storitev in vgrajene delo vam nudimo 100 % garancijo.
  • Celotno kvalitetno storitev vam nudimo za vso biro tehnično opremo, kupljeno tako pri nas kot tudi pri drugih konkurenčnih podjetjih.
  • Smo pooblaščen servis  Canon

Kot  računalniška oprema so tudi večnamenski tiskalniki oziroma  multifunkcijske naprave, še vedno v razvoju in ponujajo vedno več funkcij kot kdaj koli prej, sledijo napredku in povezljivosti. Naši serviserji sledijo napredku in se redno izobražujejo. Kot pooblaščen servis Canon imamo dostop , do vseh orodij, ki jih ponuja principal. Tako vam  lahko strokovno in hitro popravimo  oziroma nastavimo vašo napravo Canon.

Certifikati

VZDRŽEVANJE PO KOPIJI

Pri vzdrževanju po kopiji natančno veste, koliko boste odšteli za izpis posamezne kopije. V ceno kopije so namreč všteti vsi redni servisni posegi, izredna popravila rezervni deli, delo serviserja, celoten potrošni material (razen sponk) in vzdrževanje na lokaciji stroja. S pogodbo natančno določimo ceno kopije, na koncu meseca pa samo še zmnožite število kopij z dogovorjeno ceno in točno veste celoten znesek. Nobenih dodatnih skrbi in nobenih dodatnih in skritih stroškov.