3D TISKALNIKI

3D TISKALNIKI DA VINCI

Podjetje XYZ Printing je na tržišče plasiralo serijo izjemno kakovostnih  3D-tiskalnika da Vinci 3D.   Novost bo zaradi nizke maloprodajne cene in izjemne enostavnosti uporabe primerna tako za posameznike kot tudi za mala in srednja podjetja.

Sodobni tridimenzionalni tiskalniki so med domačimi in profesionalnimi uporabniki izjemno priljubljeni, saj omogočajo izdelavo 3D modelov, s enostavnimi programi oz. zgolj na osnovi računalniške risbe.

 

Delovna površina tridimenzionalnega tiskalnika XYZ Printing da Vinci 3D meri 19,8 cm x 19,8 cm x 19,8 cm in za pričetek delovanja ne potrebuje nikakršnih posebnih nastavitev. Za tiskanje 3D-predmetov je na voljo kar 12 različnih barvnih »polnil«, izpraznjene kartuše pa je sila enostavno napolniti. Tiskanje 3D-predmetov še dodatno olajšuje bogata paleta 3D-modelov, ki so na voljo v okviru oblačne storitve. Novost je združljiva z operacijskimi sistemi Windows XP, Windows 7+ in OS X 10.8, za priklop pa zadošča vmesnik USB 2.0.

program  –XYZmaker          

            Od domišljijo do realizacije

XYZmaker je 3D oblikovalno orodje  za 3D tiskanje; zagotavlja nabor orodij in modelov knjižnic, ki omogočajo hitro in enostavno izgradnjo 3D modelov. S spletne vadnice korak-po-korak, je 3D ustvarjanje oz. modeliranje približano vsakemu uporabniku. Začnite se učiti in raziskovati 3D svet že danes. XYZmaker ponuja napredne funkcije, kot so standardi geometrije, kopiranje s paleto in razčlenitev,  za profesionalne uporabnike za poenostavitev postopka gradnikov  modela.

Polnila

PLA- ekološko razgradljiva

ABS-nekateri modeli

Rezultat iskanja slik za pla PLASTIC

3D modeli- GALERIJA

 

 

 

več podatkov

NA URADNI STRANI