UNIFLOW ONLINE

UNIFLOW ONLINE

Napredna programska oprema za upravljanje tiskanja in skeniranja, ki izkorišča prednosti storitev v oblaku.

Iščite in skenirajte v kateri koli napravi.

Opravila tiskanja se razvrstijo v uporabnikovi varni čakalni vrsti in posredujejo v kateri koli izbrani tiskalnik.

Upravljajte dostop do naprav

Prilagodljivo preverjanje pristnosti uporabnikov in tiskanje za goste izboljšata varnost dokumentov, saj lahko upravljate dostop do naprav in funkcij.

Upravljajte stroške tiskanja in delovanja strežnika

Preprosto spremljajte stroške po posameznih napravah ali uporabnikih in ustvarite pravila, s katerimi zmanjšate stroške tiskanja, poleg tega pa nimate stroškov z delovanjem strežnika ali vzdrževanjem.

Združljivost z več napravami

Programska oprema Canon uniFLOW Online, ki podpira okolja z napravami različnih proizvajalcev in različnimi modeli naprav, se poveže z vašimi obstoječimi napravami, vključno z opremo, ki ni Canonova, zato lahko izpopolnite naložbo v naprave.

Izboljšajte produktivnost poslovanja

Programska oprema uniFLOW Online omogoča preprosto in intuitivno uporabo, saj se celovito poveže z napravami Canon za hitrejše in učinkovitejše opravljanje dela.

Zmanjšajte svoje emisije ogljika

Izkoristite tehnologijo optimizacije za bolj trajnostno delovanje. Spremenite možnosti končne obdelave pred tiskanjem, da zmanjšate količino odpadkov ter porabo energije in papirja.

Intuitivna uporabniška izkušnja

Ustvarite uporabnike in določite pravila v preprostem skrbniškem vmesniku. Programska oprema uniFLOW Online se preprosto poveže z obstoječimi imeniškimi storitvami podjetja.

Rešitve za podjetja vseh vrst in velikost

Programska oprema uniFLOW Online, ki je zasnovana za mala in srednje velika podjetja, omogoča upravljanje tiskanja, skeniranja in kopiranja v oblaku.

https://www.it-biro.si/najem/

Kontaktirajte nas na tel. 01 520 74 10 ali Info@it-biro.si in skupaj bomo našli rešitev za vaše podjetje.

Uniflow brošura https://canon.a.bigcontent.io/v1/static/uniflow_online_em_digital