Prevzemite nadzor nad izpisi

Universal login manage

Universal login manager,  je idealen za mala podjetja, omogoča uporabnikom preprost način identifikacije na napravi, kjer lahko dostopajo do svoje osebne vrste tiskanja. Oddelki IT lahko sledijo tudi tiskanju in kopiranju brez potrebe po lokalnem strežniku. Universal Login Manager obravnava številne praktične izzive, s katerimi se soočajo mala podjetja.

Z univerzalno prijavo je mogoče izboljšati varnost dokumentov, povečati produktivnost zaposlenih in ohraniti nadzor.

 

Universal Login Manager  =  varnost – produktivnost- nadzor

Universal Login Manager je prvi korak k popolni upravljani infrastrukturi za tiskanje. Ta rešitev za nadzor dostopa brez strežnika pomaga pri uporabi domačih zmožnosti Canon imageRUNNER ADVANCE in izbranih naprav Canon imageRUNNER, Canon i-SENSYS in Canon imageCLASS. Omogoča tudi osnovno spremljanje stroškov. Universal Login Manager je enostavno nadgraditi na naprednejšo rešitev, obenem pa ohraniti prvotne konfiguracije.

  • Preprost nadzor dostop
    • Mnoga podjetja želijo omejiti nekatere funkcije naprave na določene uporabnike ali skupine.
  • Enostavno spremljanje stroškov
    • Da bi zmanjšali stroške, morajo podjetja vedeti, kakšni so stroški in zakaj nastanejo.
  • Podrobnosti o skupni rabi

    • Skupna raba podatkov za prijavo omogoča uporabnikom, da si ogledajo lastno varno čakalno vrsto za tiskanje in skenirajo dokument v osebno mapo.

Ključne funkcije

Prilagodljivo preverjanje pristnosti

Universal Login Manager skrbi za posebne Canonove naprave pred nepooblaščenim dostopom in uporabo, ki ščiti podatke. Za uporabnike so na voljo različne metode preverjanja pristnosti, vključno z uporabniškim imenom / geslom, prijavo za sliko ali bližinsko kartico. Za prijavo slik in avtentikacijo bližnjih kartic je lahko potrebna tudi koda PIN.

Nadzor dostopa

Upravljalnik Universal Login Manager lahko upravlja tudi pravice za tiskanje uporabnikov. Skrbniki lahko avtorizirajo različne pravice, npr. Tiskanje b / w, v skladu z uporabniškimi vlogami. Na Canonovih napravah imageRUNNER ADVANCE lahko nastavite pravice tako z napravo kot s funkcijsko prijavo.

Prilagajanje poteka dela

Ko se prijavite v Canon imageRUNNER ADVANCE, lahko uporabnikom ponudite hitri meni, ki ponuja bližnjice do osebnih gumbov in delovnih tokov z enim dotikom. Poleg tega lahko uporabniki optično preberejo dokumente in jih pošljejo neposredno v svoj osebni e-poštni naslov ali omrežno mapo.

Prilagoditev zaslona za prijavo

Zaslon za prijavo na naprave Canon imageRUNNER ADVANCE lahko prilagodite tako, da prikaže logotip podjetja.

Stroški tiskanja, optičnega branja in kopiranja

Universal Login Manager omogoča skrbnikom, da v enem konsolidiranem poročilu sledijo uporabi naprave na največ 10 napravah z največ 5000 opravili. Obstajajo različna poročila, ki prikazujejo podrobnosti o uporabniku, podrobnosti o napravi, povzetek uporabnikov in povzetek naprav.

ZA VEČ NAS KONTAKTIRAJTE, DA VAM POKAŽEMO V “ŽIVO” DELOVANJE
ZA BOLJ ZAHTEVNE PA SI OGLEJTE  UniFLOW