Canon imagePROGRAF TC-20

Canon imagePROGRAF TC-20

Zagotovite si stroškovno učinkovite profesionalne natise s namiznim tiskalnikom Canon imagePROGRAF TC-20, ki je preprost za uporabo in popoln za majhne pisarne, trgovine, izobraževalne ustanove ali celo za delo od doma.

Povečajte učinkovitost z izjemno trajnostno napravo z majhno zasnovo

Brezhibna uporaba s preprostimi nastavitvami papirja in hibridno podporo ter enostavno preklapljanje med uporabo v pisarni in doma z združljivo programsko opremo. S kompaktno napravo, ki je prejela zlato priznanje EPEAT , lahko hitro in preprosto tiskate živahne in kakovostne materiale iz majhnih pisarn, prodajaln, šol ali celo od doma.

Cenovno ugodna visoka kakovost

Z visokokakovostnim pigmentnim črnilom in namiznim tiskalnikom, ki je preprost za uporabo in cenovno ugoden, izkoristite vse možnosti prostora v majhnih pisarnah, trgovinah, izobraževanju ali delu od doma. Tiskalnik bo ostal neopažen na mizi ali polici.

Preprosta uporaba

S Canon ImagePROGRAF TC-20 polnim dostopom s sprednje strani boste tiskali brez težav. Brezosni nosilec valja omogoča preprosto nastavitev papirja v zvitku, medtem ko vgrajeni samodejni podajalnik listov tiska natise neprekinjeno brez posredovanja pri zamenjavi papirja.

Enostavno polnjenje iz črnilnih stekleničk

Za več informacij in nakup smo vam na voljo na https://www.it-biro.si/povprasevanje/