najem tiskalnika

 

 

Kategorija:

Opis

NAJEM TISKALNIKA

NUDIMO NAJEM TISKALNIKA ZA VSE PROFILE NAROČNIKOV.najem tiskalnika

najem tiskalnika canon

Pravilna izbira najema tiskalnika pripomore k zmanjševanju in pregledu stroškov izdelave dokumentov, večji produktivnosti in zadovoljenemu uporabniku.

Če najemate tiskalnik, bodisi za delo od doma ali vašo pisarno , se pojavi vprašanje , na katerega boste težko odgovorili, ali boste najeli brizgalni tiskalnik ali laserski tiskalnik.

Čeprav tiskalniki lahko služijo istemu namenu in se ponašajo s podobnim videzom in funkcionalnostmi, ti dve tehnologiji tiskalnika delujeta na zelo različna načina. Brizgalni tiskalniki uporabljajo tekoče črnilo, razpršeno skozi mikroskopske šobe na papir. Medtem laserski tiskalniki uporabljajo kartušo s tonerjem (napolnjeno z finim prahom) in grelno enoto, da dosežejo primerljive rezultate.

Obe tehnologije sta v zadnjem obdobju zelo napredovale, predvsem brizgalni tiskalniki , ki so začeli uporabljati CISS tehnologijo in s tem občutno zmanjšali stroške izpisa.

V zadnjem času se je zanimanje za najem tiskalnikov izredno povečalo, saj so stranke spoznale, da lastništvo nad sredstvi danes ne predstavlja več varnosti, ampak predvsem tveganje in enkratno naložbo, predvsem pa negotovost v obliki hitrega tehnološkega zastaranja. Izbira pravega tiskalnika je postalo vedno težje, saj se potrebe in tehnologija spreminjata v zelo kratkem času. Ponudba je na tržišču velika a ne zagotavlja kvalitete in pravilne odločitve. IT biro vam iz svojih dolgoletnih izkušen iz terena in kot Canonov prodajni partner in serviser , lahko svetuje  k pravilni izbiri najema  tiskalnika. Pravilna odločitev je odlična rešitev, primerna za vsako delovno okolje!

Prednosti najema tiskalnika:

  • Enkratna tvegana naložba ni več potrebna
  • Biro opremo vam pripeljemo po sistemu »na ključ«
  • Ob inštalaciji opreme opravimo brezplačno izobraževanje o uporabi
  • Najem tiskalnika vam omogoča popoln nadzor nad stroški
  • Plačilo po dejanski porabi (po številu izpisov)
  • Mesečno plačevanje fiksnega najema
  • Brezplačen potrošni material, rezervni deli, servisi in popravila, saj je vse všteto v ceno izpisa.

Kratkoročen najem je primeren za uporabnike, ki potrebujejo  najem tiskalnika za kratek ali krajši čas. Ta oblika najema je primerna za razne kongrese, seminarje, športne prireditve, ko se pojavi kratkoročna potreba po najemu tiskalnika oziroma izdelavi tiskanega gradiva. Tiskalnik vam  pripeljemo in zmontiramo na vaši lokaciji ter vas podučimo o njegovi uporabi. Ko  najema tiskalnika ne potrebujete več, nas pokličete in opremo vam  odpeljemo.


Najem tiskalnika:

cena črnobelega izpisa A4……………… od 0,005 €do 0,015 € + DDV

cena barvnega izpisa A4………………… od 0,05 € do 0,15 € + DDV

Cena izpisa lahko variira glede na količino izpisov in model tiskalnika , ki je v najemu.

Najem najem tiskalnika, je sestavljen iz fiksnega in gibljivega dela.

Fiksni del najema:

Se izračuna glede konfiguracije, ki jo sestavi podjetje na željo naročnika in se plačuje vsak tekoči mesec ne glede na število izpisov.

Gibljivi del najema:

Se izračuna po narejenih izpisih in se plačuje vsak tekoči mesec po ceni, ki je določena. V ceno izpisa je všteto vse vzdrževanje biro opreme, rezervni deli in potrošni material razen papirja .

Lahko pa se dogovorimo tudi za drugače.

Kontaktirajte nas tukaj!